dinsdag 20 juni 2017

Review: Etos nagellak


Rood is toch wel echt de klassieke kleur onder de nagellak. Dat is zo en dat zal waarschijnlijk ook nooit veranderen. Vandaar review ik de rode kleur van Etos! Eens kijken of dat ook een topper is. 
Ten eerste de look van de nagellak. Ik vind het mooi. Heel basic, maar toch ook uniek met de naam in het glas verwerkt. Je kan goed zien wat je koopt want er zitten geen rare stickers of iets dergelijks overheen. De dop is vrij simpel, een beetje zoals de meeste merken. 
Het kwastje is lekker breed, wat ik erg fijn vind. In twee streken heb je hele nagel perfect gelakt. 
Maar niet iedereen is daar volgens mij zo over te spreken als dat ik ben. 


Ik had een beetje een pittige naam verwacht bij deze rode kleur. Ik vond hem wat vurig.
Maar de naam is Hearts. Ook prachtig natuurlijk, maar mijn verwachting was anders.


Na één laagje is het eigenlijk al perfect. Dat is hierboven te zien. Hij dekt prachtig. 


Toch ook nog even een tweede laag en die maakt het er niet heel anders meer van. Hij zit prachtig dek in één keer. Gewoon super. De rode kleur is echt intens en de glans van de nagellak vind ik persoonlijk ook erg mooi. Ik had de nagellak zonder basecoat aangebracht, waardoor ik bang was voor oranje nagels. Maar dat was totaal  niet zo na het verwijderen van de nagellak. Toch raad ik het wel aan bij dit soort kleuren om een basecoat te dragen. Dit zorgt ervoor dat de kleur niet in je nagels kan trekken. 

Al met al een absolute aanrader. Het is mijn eerste kleurtje uit de collectie van Etos nagellak. Maar ben er zeer over te spreken. Echt een ontzettende aanrader. Etos heeft nog veel meer prachtige kleuren, dus ik ga binnenkort nog maar eens een aantal kleurtjes scoren! Kijken of die net zo goed zijn. Veel liefs, DanielleGeen opmerkingen:

Een reactie plaatsen