vrijdag 28 september 2018

Review: Kruidvat Spa Secret 'Wisdom of India'


Ik vind de Spa Secret lijnen van Kruidvat er altijd zo ontzettend leuk uitzien en geef ze dan ook altijd graag weg als cadeau. Maar zelf heb ik ze eigenlijk nog nooit geprobeerd, eens kijken wat ik er eigenlijk zelf van vind ..
Kruidvat Spa Secret heeft vier geurlijnen, waaronder de Wisdom of Inda. In elke lijn zitten weer verschillende producten en een aantal gelijkwaardige producten, alleen met een andere geur uiteraard. Ik probeer de Shower Milk uit de Wisdom of India lijn. 

De flacon vind ik ten eerste echt heel gaaf van alle Spa Secret lijnen. Mooi gebruik van kleuren en subtiele patronen. Ik heb niet het idee dat ik een product van Kruidvat eigen merk shop.Het product heeft een luxe uitstraling en daarom vind ik het ook zo leuk om cadeau te doen. De flacon heeft een handige dunne dop waar niet al te veel product doorheen komt. Omdat het een melkproduct is, hoef je daarom ook geen kracht te zetten om product uit de flacon te krijgen. De dop opent en sluit makkelijk. Ik heb wel eens gehad dat dit soort doppen erg lastig openen, maar bij de is dat gelukkig niet het geval.Zoals ik eerder al zei is de dop ontzettend handig, omdat het een melkachtig product is. Dat zie je hier op mijn hand erg goed. Het product is erg dun en enorm zacht waardoor het snel uitloopt. Als er dan een grote opening in zou zitten, verlies je snel veel product wat natuurlijk enorm zonde is.

De substantie is erg zacht en brengt ook erg fijn aan. Er ontstaat niet een enorm schuimlaag, maar het schuimt wel licht over je huid en geeft een fijn verzorgend gevoel. De geur is heel zacht en warm tegelijk. Daarnaast heeft het ook wel weer iets fris over zich. Ik vind het zelf fijn om dit product met een douche puf aan te brengen over mijn huid. Ik heb het idee dat als ik het gewoon met mijn handen aanbreng er veel product verloren gaat. Op je douche puf heb je weinig product nodig en ontstaat er toch een lichte schuimlaag.

Ik ben zeer tevreden over het product. Het voelt zacht aan en verzorgt de huid fijn. Het geeft een schoon en fris gevoel na het douchen wat natuurlijk heel belangrijk is. Je shopt de Spa Secret Shower Milk bij een Kruidvat winkel of op Kruidvat.nl voor €2.99

1 opmerking:

  1. Ik ben heel benieuwd naar dit product. Ik heb gezien dat ze ook meerdere geuren hebben. Dat wordt inslaan!

    BeantwoordenVerwijderen