woensdag 28 oktober 2015

Look ´Dark Lips´

Vandaag is het wel weer eens tijd voor een Look. Ik heb dit keer de ooglook vrij subtiel en licht gehouden, maar de lippen daarentegen lekker donker ! Ben je benieuwd naar wat ik heb gebruikt en hoe ik deze look creëer, lees dan snel verder ! Als basiskleur over mijn gehele ooglid heb ik een lichtroze kleur gebruikt. Ik heb hem dit keer gebruikt uit het palette 'All About Roses' van Essence.  Onder aan de pagina zie je alle gebruikte producten. 
In mijn arcadeboog heb ik een oud roze kleur gebruikt, die een beetje richting de taupe gaat. Dit geeft een mooi warm effect. 
Om mijn ooglook af te maken heb ik een eyeliner gezet, dit met de EyeLiner Pen van Catrice.


Natuurlijk om de look helemaal af te maken breng ik een laagje mascara aan. Ik gebruikte hier They're Real van Benefit. 
Om mijn huid wat meer kleur en warmte te geven breng ik een prachtige blush van Hema aan. Wel bevat deze blush ontzettend veel glitters, maar dat vond ik bij deze subtiele look niet heel erg storend. 


En dan natuurlijk nog de lippen. 
Ik breng een lippotlood van Mac aan in de kleur Half Red. Daarover breng ik een Lipstick van Catrice in de kleur 240, helaas niet meer verkrijgbaar. Maar volgens mij kun je hem 420 Plum Fiction. Die zal natuurlijk niet geheel hetzelfde zijn. 

De producten die ik gebruikte:

♥ Catrice All Matt Plus Foundation
♥ Essence All About Matt Fixing Powder
♥ Essence I Love Stage Eyeshadowbase
♥ Hema Blush Wet & Dry (waarschijnlijk niet meer verkrijgbaar)
♥ Essence All About Roses Eyeshadow
♥ Essence Eyeshadow (niet meer verkrijgbaar)
♥ Catrice EyeLiner Pen
♥ Benefit They're Real Mascara
♥ Mac Lippotlood Half Red
♥ Catrice Lipstick 240 (niet meer verkrijgbaar)


En natuurlijk nog even een full face met bril. Ik merk wel dat ik bij deze ooglook de kleur in mijn arcadeboog nog wel wat meer mag aanzetten. Hij valt door mijn bril nu een beetje weg. Maar goed de aandacht moet ook naar de lippen gaan. 

Wat vinden jullie van donkere lippen?
                                                                                                                            
Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
                                                       

4 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi, een van mijn favoriete kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie look! Ik ben dol op donkere lippen. Vooral diep rood en paars draag ik veel! Aan donker bruin moet ik nog een beetje wennen, maar ik begin het steeds mooier te vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Vooral in combinatie met je lichte huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aww leuke post! oehh je eyeliner, en je lippen, perfection!
  Ik heb je blog net ontdekt en vind hem zo leuk, wat een mooie layout zeg, hihi sorry moest ik ff zeggen!
  Ik kijk uit naar je volgende post, bedankt voor het delen!
  Creativenails4fun

  BeantwoordenVerwijderen