zaterdag 7 november 2015

Mooiste foto´s #October

Elke maand laat ik foto´s zien waar ik best tevreden over ben. Het klinkt misschien heel egoistisch, maar soms mag je best trots zijn op je eigen prestaties. Hieronder vind je de mooiste foto´s van de maand oktober. Waar deze foto ook onder valt, ik vind hem echt ontzettend grappig en goed gelukt. Het was een spontane actie om op deze wijze een foto te maken. De link naar het artikel vind je verderop en dan kun je ook nog mee doen met de winactie !De review van het masker en winactie vind je hier!

Foto´s met bloemen ervoor of erboven vind ik altijd een heel leuk effect geven.  Het scherpstellen van het product vergt dan wel wat geduld, maar dat hebben we er natuurlijk voor over! De review van het product vind je hier !

Armbanden vind ik niet alleen heel leuk om te maken, maar ook om te fotograferen. Het is soms wel heel lastig om de kleuren op de juiste manier op de foto te krijgen. Maar met de juiste contrasten lukt dat erg goed. Het artikel over de armband vind je hier!

Ik had het net bij de vorige foto over het juist fotograferen van kleuren. En dat is bij deze foto ook erg goed gelukt. Het is echt de exacte kleur, zoals het product is.  De review van het product lees je hier!

Vaak als ik een look maak, probeer ik deze zelf te fotograferen. Dit vind ik zelf echt ontzettend lastig en ik ben daarin ook ongelofelijk perfectionistisch. Zo nu en dan wil ik mijn vriend wel eens vragen om foto´s te maken van mijn ooglook  o.i.d.  Zo ook deze foto, gemaakt door mijn vriend ! Heel spontaan keek ik de andere kant op, in plaats van in de lens. Waardoor de camera de kleuren van mijn ooglook heel goed pakte. De rest van de ooglook kun je hier bekijken en lezen ! 


Wat vinden jullie de mooiste foto?

X. Danielleeee

                                                                                                                            
Follow on BloglovinInstagramtwitterbutton.nl
8 opmerkingen:

  1. Ik vind de foto met de bloemen heel mooi! Hoewel ik het product dan ietsje meer naar links zou leggen, zodat je het wat beter kan zien. Maar zoals je zegt, dat effect is zeer leuk ! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad hele mooie foto's, waar je blij mee mag zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Foto's met bloemen als een soort 'bokeh' effect vind ik erg mooi. Zo ook jouw eerste! En spontane foto's zijn vaak het mooist :-)

    BeantwoordenVerwijderen