zaterdag 26 augustus 2017

Persoonlijk: Vakantie Ameland 9 & 10 augustus '17


De laatste dagen van mijn vakantie op Ameland zijn alweer aangebroken..
Ik heb woensdag en donderdag samengevoegd, omdat we donderdag in de middag met de boot naar huis zijn gegaan. Waardoor ik daar geen volwaardige plog meer mee kon vullen.Woensdag

Vandaag begon de ochtend weer lekker op tijd en zaten we weer vroeg aan het ontbijt.
We hebben de ochtend nog wat in het dorp rond gelopen en zijn daar rond een uur of 1 richting onze activiteit van de dag gefietst. We gingen namelijk mee op een sleepboot. Over onze ervaring daarmee kun je binnenkort lezen in een uitgebreid artikel.


Rond een uur of 5 was ontzettend leuke toch in de sleepboot afgelopen en zijn we terug naar het hotel gefietst. Daar hebben we ons even opgefrist en zijn we lekker op tijd gaan eten bij het restaurant van het hotel 'Zee van Tijd'. Zodat we de avond nog even naar het strand konden gaan.
Na het strand zijn we nog lekker op het terras van ons hotel geploft en hebben we nog even wat geborreld om de vakantie op Ameland af te sluiten.

Donderdag

De laatste dag alweer op het eiland. We zijn de ochtend weer begonnen met een enorm lekker ontbijtje. Daarna hebben we onze tas ingepakt en hebben we uitgecheckt. We hebben toen onze spullen nog even in het hotel laten staan, zodat we nog even op de fietst naar het strand konden. 
Daar hebben we nog even wat gedronken en genoten van het heerlijke weer.


Na het strand zijn we terug gefietst naar het hotel en hebben we de boot van half 1 terug naar het vaste land genomen. Daar hebben we besloten om nog even langs het plaatsje Dokkum te gaan. Daar hebben we heerlijk geluncht aan het water. Alsof we nog niet genoeg water gezien hadden de afgelopen dagen.


Dit waren onze heerlijke dagen op Ameland. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien. 
En vertel vooral ook wat voor leuks jij in de vakantie hebt gedaan!

Veel liefs, Daniëlle

3 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke vakantie, ik ben nog nooit op Ameland geweest. Wel op Texel en dat was lang geleden. Gek eigenlijk dat ik de eilanden vaak vergeet, zijn natuurlijk ook prachtige locaties. Wij zijn helaas niet op vakantie geweest, maar wel wat dagjes uit, was ook leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto's! Ik ben gek op de Waddeneilanden! Xx

    BeantwoordenVerwijderen