zaterdag 9 september 2017

Review: Black Charcoal Cleansing Wipes


Reinigingsdoekjes we kennen ze allemaal wel en gebruiken ze vast en zeker ook allemaal wel eens. Vaak zijn het dan gewone witte doekjes, met een prima en fijn geurtje. Maar deze doekjes hebben toch even net iets anders.
Deze reinigingsdoekjes heb ik bij de Action geshopt. Toen ik op de verpakking houtskool doekjes zag staan, dacht ik meteen die moet ik proberen. We kennen allemaal wel de hype dat overal nu houtskool in zit. De zwarte tandpaste, maskers en nu dus ook reinigingsdoekjes. De doekjes zijn dus ook echt zwart. Het is niet dat alleen het product houtskool erin verwerkt is, maar ze zijn volledig zwart. Verder is het een standaard doekje, net zoals alle andere reinigingsdoekjes. Ik persoonlijk vind de geur wel iets lekkerder dan menig andere reinigingsdoekjes. Het heeft wel een vrij geparfumeerde geur, dus als je daar niet van houdt dan kun je ze beter overslaan. 


De doekjes laten geen zwarte of grijze waas achter. Er komt totaal geen kleur vanaf. In de witte doekjes kun je altijd goed zien wat er van je huid af komt, maar dat heb je bij deze toch wat minder. Maar dat maakt het geen slecht doekje, ik hoef het ook niet altijd te zien wat er van mijn gezicht af komt. Ik zelf maak niet dagelijks gebruik van dit soort reinigingsdoekjes. Ik gebruik ze vaak als ik geen zin heb om mijn make-up er grondig af te halen, dan heb ik ze standaard naast mijn bed liggen. 

Ik vind het prima doekjes. Ze ruiken goed en doen prima hun werk, zoals het zou moeten. 
Ik ben de prijs even kwijt, maar ik ga ervan uit dat ze tussen de €0.99 en €1.99 hebben gekost. 
Ik heb ze geshopt bij de Action.

Maak jij wel eens gebruik van reinigingsdoekjes?
Veel liefs, Daniëlle4 opmerkingen:

 1. Deze doekjes zien er zo raar uit! Lijkt me heel vreemd om te gebruiken. Ik gebruik inderdaad wel eens doekjes als ik lui ben, of op vakantie oid. Deze klinken prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ze ook gekocht, maar ik vond ze helemaal niet zo fijn! Weer terug naar de Nivea doekjes, deze vind ik toch het fijnst. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ze toevallig ook gekocht maar nog niet uitgeprobeerd (ze liggen klaar voor een blog artikel haha).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat grappig dat ze ook echt helemaal zwart zijn. Toch vind ik het ergens een vreemd idee dat je niet kunt zien wat er nou eenmaal van je huid af komt. Ik vind het altijd wel fijn omdat je dan precies ziet hoeveel er al af is.

  BeantwoordenVerwijderen