donderdag 21 september 2017

Review: Fruttini Body Spray


Heb je geen zin in een parfum, maar wil je toch iets op doen voor een verfrissend gevoel. Dan kan je natuurlijk kiezen voor een body splash of en body spray. Vandaag schrijf ik over een zeer fruitige body spray.



De verpakking van de body spray vind ik erg leuk. Het kleurgebruik is lekker fris en geeft ook het gevoel dat het product heerlijk verfrissend zal zijn. Daarnaast is de spuitflacon ontzettend handig om mee te nemen. Hij is vrij smal en lang, waardoor je hem makkelijk nog even erg tussen kan leggen in je tas. 


De spuitdop is verder niet heel bijzonder. Er zit een klein dopje op ter bescherming, wat prima is. De kwaliteit van de dop is wel wat kwetsbaar denk ik als je het gaat meenemen in een tas vol troepjes. Het dopje zal er dan snel en makkelijk af gaan en dan is het duimen dan je het spul niet in je tas sprayt.


De body spray heeft een ontzettend zoete meloen geur. Maar niet enorm overheersend, naar mijn mening. Het is echt een fruitige geur, en je zult alle wespen denk ik wel achter je aan krijgen hierdoor. Volgens de verpakking is het product vegan, dus dat is een groot pluspunt. 


Het merk schreef ik eerder al over in een review van een aardbeien showergel.
Het is een Duits merk met alleen maar fruitige verzorgingsproducten. Ik houd er echt ontzettend van. 
Maar het zijn natuurlijk wel enorm uitgesproken en meestal zoete geuren. Dus daar moet je wel van houden. Deze Body Spray is verkrijgbaar bij de webshop van Fruttini er is alleen één maar.
Jaaa ze verzenden naar Nederland, maar dat kost €14.50. Sorry, ik viel ondertussen even van mijn stoel af. Helaas heb ik dat niet over voor een Body spray van €3.99.
Als je met meerdere mensen besteld is het natuurlijk prima te doen en dan kun je verzendkosten prima delen, maar daar schrok ik wel even van. Verder heb ik niet kunnen vinden of het ook ergens in Nederland verkrijgbaar is. 

Al met al een heerlijke verfrissende, maar o zo zoete body spray. Ik vind het een aanrader, zolang je van zoete geuren houd. Anders is dit echt iets wat je niet moet aanschaffen. Het is heerlijk om je gedurende de dag hier even met op te frissen. Ik vind het heerlijk!

Heb jij een body splash of body spray in je collectie?
Veel liefs, Daniëlle



Geen opmerkingen:

Een reactie posten