dinsdag 12 september 2017

Review: NYC Show Time Curling


Mascara's ze zijn er in vele soorten, kleuren en maten. Vandaag weer een andere variant. Dit keer van een merk waar ik nog nooit eerder een mascara van getest heb, dus ik ben heel benieuwd om deze mascara mij kan overtuigen. De NYC Show Time Curling mascara is een mascara die zou moeten zorgen voor mooie volume en een curve. Ook wel een mooie bolling van je wimpers. 


De verpakking van de mascara is enorm snoepig en ongelofelijk roze. Aan de ene kant wel passend bij de mascara, maar anderzijds vind ik het persoonlijk wat minder. 
De naam van de kleur doet veelbelovend aan namelijk 001 Extreme Black. Daarbij verwacht ik dus een enorme en intense zwarte kleur. Maar of dat ook het geval is dat moeten we nog maar zien.


Het borsteltjes heeft naar mijn mening een handige ronding erin. Hierdoor kun je mooi vanaf de aanzet je haartjes borstelen, voor het beste volume. Zelf ben ik niet zo'n fan van harige borsteltjes, al word ik dat steeds meer. Ik krijg vaak mooiere separatie bij een siliconen borstel en het zorgt ervoor dat mijn wimpers net wat meer lengte en volume krijgen. Maar ik moet zeggen dat ik ongelofelijk tevreden ben over deze mascara en het harige borsteltje. Het geeft echt veel volume en ook deze separeert mijn wimpers mooi. Ik heb totaal geen last van klonten gehad, wel is het een wat lichtere mascara waardoor ook deze met een bril niet heel intens is. Ook klinkt de naam Extreme Black veelbelovend waar maar vrij weinig van terug te zien is. Het is gewoon een doodnormale zwarte mascara, die een mooi volume en lengte aan je wimpers geeft. 
Ik ben absoluut tevreden en zal deze zeker nogmaals aanschaffen. 

De mascara is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen voor €1.99

Vind jij deze mascara Extreme Black? 
Veel liefs, DaniëlleDeze review bevat producten die ik heb gekregen.

2 opmerkingen:

  1. Ik heb hem ook en vind hem echt suuper fijn in gebruik!
    Liefs, Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er ontzettend goed uit eigenlijk! Zelf heb ik altijd moeite met de juiste mascara vinden, aangezien mijn wimpers totaal niet willen krullen. Welke mascara ik ook probeer..

    BeantwoordenVerwijderen