dinsdag 3 oktober 2017

Review: Lifecare Charcoal Pore Strips (Action)


We kennen allemaal vast en zeker de welbekende neusstrips van de Action, die eigenlijk totaal niet hun werk doen. Ik kwam deze poriën strips tegen bij de Action en ben ontzettend benieuwd of deze nu wel hun werk doen.


Op de achterzijde wordt het product kort omschreven en wordt aan de hand van afbeeldingen verteld hoe je het product zou moeten gebruiken. Voor mij nog niet heel duidelijk. Er staat prima op wat je moet doen, maar hoe lang moeten ze eigenlijk blijven zitten. Er zitten in totaal 6 strips in de verpakking, die allemaal weer netjes verpakt zijn met een eigen folie. Het doosje op zich vind ik er enorm saai uitzien en heeft totaal geen uitstraling. Ik weet niet of dat juist de bedoeling was, maar ik word hier nu niet warm of koud van.
Hier zie je hoe de strips verpakt zijn. Ze zijn netjes verpakt in de weer o zo saaie verpakking. Aan de ene kant van de neusstrips zie je een licht grijze kleur en aan de andere kant zie je de zwarte kleur.
De zwarte kleur is ook de kant die je op je neus aanbrengt en waarschijnlijk dus ook het houtskool zou moeten bevatten. Qua geur is hij ietwat scherp, maar totaal niet storend. Het heeft een hele frisse geur.


In de verpakking zit nog een uitgebreide gebruiksaanwijzing voor verschillende talen. Daarop staat precies wat je moet doen en hoe lang het moet blijven zitten. Ik heb mijn huid nog maar even gereinigd en nat gemaakt. En daarna het product aangebracht zowel op mijn voorhoofd als op mijn kin. Er staat dat het alleen daarvoor gebruikt kan worden, maar ik denk dat het ook best op je neus kan.


Heel charmant. Het moet 15 tot 20 minuten blijven zitten. Wat ik overigens best lang vind, maar door ondertussen lekker bezig te zijn of even te ontspannen met een filmpje overleef ik dat prima.

Op den duur vind ik dat de strips best wel een beetje gaan trekken. Het geeft geen branderig gevoel, maar juist een heel koel gevoel. Ik vind het een beetje lastig om te omschrijven. 

Als je het resultaat niet wil zien, dan moet je even de volgende twee foto's voorbij scrollen !


Als eerste mijn voorhoofd. Ik had daar niet heel veel mee-eters zitten of iets wat weg moest. En dat is ook wel te zien op de strip. Er zijn wat donshaartjes uitgetrokken, maar daar is het ook bij gebleven. Hij zat wel enorm goed vast, waardoor je wel even wat kracht moest zetten om het eraf te trekken. Dus als je wel mee-eters daar heb, is het denk ik wel enorm effectief.


Op mijn kin zaten genoeg vriendjes waarvan ik afscheid wilde nemen. En daarvan zijn er ook zeker een aantal goed verwijderd. Hier had ik wel net iets meer van verwacht, maar toch heeft het op zich een prima resultaat gegeven. En mag ik absoluut niet klagen over een product van €0.99

Ik ben absoluut tevreden over het product en zal het zeker nog eens kopen als ik langs de Action ga.
Wel wil ik het ook toch nog eens op mijn neus proberen, want ik denk dat ze daar ook best effectief kunnen zijn. Er staat nergens dat het afgeraden wordt, dus waarom niet.

Gebruik jij wel eens poriën of neusstrips?
Veel liefs, Daniëlle
9 opmerkingen:

 1. Oh wauw, vind het effect best wel goed hoor! Dat bereik ik niet met de neusstrips. Thanks for sharing!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het effect echt goed!
  Zelf moet ik dit soort producten ook is meer gaan gebruiken.
  En dat voor het prijsje ga ik ook zeker even bij de action kijken!
  Fijn review!
  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hier al veel goeds over gehoord, klinkt erg fijn; denk dat ik binnenkort maar weer eens een ritje naar de Action maak!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze zien er goed uit, en wat heb je een leuke blog zeg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh nu moet ik ze binnenkort wel snel gaan proberen! Toevallig had ik ze ook gekocht, net als een pakje houtskool poriën strips voor de neus :) hopelijk werkt het bij mij net zo goed

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ik vind die normale neusstrips altijd wel goed werken van de action! Ik heb die ook een keer op m'n kin gedaan, dat vond ik minder succesvol, trok alleen maar babyhaartjes eruit. Denk dat je deze ook prima op je neus kan doen inderdaad. Ik vind het altijd reuze interessant om te zien wat je er allemaal uittrekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Handig dat ze ze daar hebben! Vroeger vond je ze overal, tegenwoordig stuk minder haha.

  BeantwoordenVerwijderen