woensdag 22 november 2017

Persoonlijk: Fall Tag

wood lying pathways autumn forest
Photo credit: Foter.com

Vandaag een tag die nog net eventjes kan, want nog een maand en dan mogen we het alweer winter noemen. Vandaag dus een aantal vragen over de herfst, lees gezellig mee met een warme kop thee of koffie :)
tree wood wood mist
Photo credit: Foter.com
Wat is je favoriete herfst outfit?
Mijn favoriete outfit is een zwarte jeans met een enkellaars met bontvoering (nep natuurlijk) en een leuk blousjes. Daarover heen draag ik dan als het heel koud is mijn winterjas en anders heb ik een herfstjas die nog net iets dunner is. Met mijn blauwe sjaal van Jewelsoflove.nl
Wat is je favoriete herfst drankje?
Heel veel thee. Ik drink echt alleen maar thee en ook altijd groene thee. Als ik in een restaurant ben dan wil ik nog wel eens warme chocolademelk bestellen, maar dat maak ik thuis niet heel gauw. 
Heeft jullie familie bepaalde herfst tradities? zo ja, welke?
Nee, eigenlijk niet. Gewoon heerlijk in het bos wandelen en genieten van de mooie herfstdagen. En de regenachtige herfstdagen blijven lekker warm binnen bij de verwarming. 
Welke activiteiten en evenementen vind je leuk om te doen in de
herfstmaanden?
Ik vind de najaarsfairs altijd wel leuk, daar shop je dan al weer de mooie trends van het najaar en stiekem al voor de kerst. 
Wat is je favoriete herfst geurkaars?
Ik heb niet één favoriete geurkaars, ik houd van heel veel geuren. Als het in de winter maar een warme en knusse geur is. Maar niet te kruiderig, want dat vind ik dan weer te overheersend.
candle wooden table flamme
Photo credit: Foter.com
Vertel eens iets over je favoriete herfst herinnering.
Mijn favoriete herfstherinnering. Ik vind het een lastige vraag. Vooral de momenten van in het bos wandelen en bladeren en eikels verzamelen. Is toch iets wat erg favoriet bij mij is. 
Wat zijn je favoriete herfst films?
The Holiday, heerlijk met een kop thee en chocolade erbij !
Afbeeldingsresultaat voor the holiday

Wat is je favoriete herfst snack?
Inmiddels liggen de pepernoten/kruidnoten dan alweer in de winkels en die shop ik dan natuurlijk ook al. 
Als je Halloween viert, wat is het beste kostuum dat je ooit gedragen
hebt? 
Ik heb helemaal niets met Halloween, hier wordt Sint Maarten gevierd. 

En de genomineerden .... dat ben JIJ !
Denk jij nu ik vind deze tag helemaal geweldig en die zou ik ook graag eens willen overnemen. Doe dat dan zeker! Natuurlijk kun jij vervolgens weer vijf nieuwe mensen taggen.

Veel liefs, Daniëlle

2 opmerkingen:

  1. Leuke tag dit! The Holiday is zo'n leuke film, die wil ik snel weer eens kijken. En inderdaad, met een lekkere kop groene thee erbij het liefst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik werd door de eerste foto naar dit artikel getrokken, prachtig! ��
    De herfst duurt nog even gelukkig, maar als ik dit zo lees krijg ik er alweer zin in. (Vooral ook de pepernoten, kwijl.. hihi!��) Ach in de zomer hebben we soms ook een druildag, kruip ik dan voor de buis met een kop thee en die pepernoten, die maak ik dan gewoon zelf. ��

    BeantwoordenVerwijderen