zaterdag 18 november 2017

Review: De Tuinen/Holland&Barret Cleansing


Je gezicht reinigen, het is echt ontzettend belangrijk. Ook ik heb er wel eens totaal geen zin in en dan pak ik stiekem een reinigingsdoekje. Maar toch moet je er gewoon even zin voor maken en als je fijne producten heb dan is het ook leuk om te doen. Ik probeer wat nieuwe producten van de Tuinen, wat inmiddels Holland&Barret heet..

Zoals ik eerder al zei is het reinigen van je gezicht erg belangrijk. Je kunt dit op vele verschillende manieren doen en iedereen volgt daarin ook weer zijn eigen weg. Als je alleen met reinigingsdoekjes doet  is dat natuurlijk ook prima, maar het reinigt niet zo grondig als dat je meerdere producten gebruikt. Binnenkort wil ik wel een artikel schrijven over mijn routine. Maar nu eerst een review over deze producten..

De flacon ziet er prima uit het is simpel en heeft totaal geen poespas. Eigenlijk vind ik dat ook absoluut niet nodig bij producten van De Tuinen, ik noem het in dit artikel nog even De Tuinen.
Er zit een stevig dop op, met een niet al te groot gat waardoor je prima kan doseren. Ik vind persoonlijk de cleansing milk er wat moeilijk uit komen, je moet dan goed knijpen in de flacon. De flacon is van vrij stevig plastic gemaakt, dus dat gaat wat lastiger.


Zowel de cleansing lotion als de cleansing milk komen uit de lijn met Argan. Argan houd je huid strak en sterk. Daarnaast hydrateert en herstelt het je huid, zoals de verpakking ook al vertelde. 
Als ik mijn gezicht reinig met deze twee producten, dan begin in met de cleansing milk. Ik doe een flinke dot op een wattenschijfje en verdeel dat over nog een ander wattenschijfje. Dat verdeel ik over mijn gezicht en maak dan eerst mijn ogen grondig schoon. Daarna draai ik het wattenschijfje om en haal ik de restjes van de cleansing milk van mijn gezicht af. 

De cleansing milk is heel zacht en voelt zelfs een beetje voedend aan. Hij is koel en verfrist de huid lekker, daarnaast is het ook belangrijk of hij je make-up natuurlijk goed verwijdert. En dat doet hij absoluut, ook als je geen make-up draagt zie je dat het viezigheid van je gezicht haalt. 

Ik ben zeer tevreden over de cleansing milk, hij voelt totaal niet uitdrogend of trekkerig aan. Ik vind hem juist enorm zacht en voedend. 
Na het reinigen met de cleansing milk, haal je grondig nog alles weg met de cleansing lotion. Dit product ruikt naar mijn mening een beetje naar alcohol. Het is niet een vieze geur, maar dat komt denk ik door de bestanddelen in het product. Ik vind het overigens niet storend.

Het reinigen met dit product doe ik weer met twee wattenschijfjes, daarmee haal ik de laatste restjes mascara en andere make-up of vieze uitlaatgassen grondig weg. Ik vind ook deze heel fijn werken, hij is ook lekker verfrissend. Na gebruik voelt de cleansing lotion wel een beetje trekkerig aan, maar mijn huid heeft een prachtig glans. Na het aanbrengen van de nachtcrème verdwijnt dit gevoel als sneeuw voor de zon en is mijn huid echt ongelooflijk zacht. Ik vind het echt heerlijk, ik heb echt het gevoel dat mijn huid na gebruik heel grondig gereinigd is.

Ik ben over beide producten zeer tevreden en het doet zeker wat met mijn huid. Ik vind ze beide hun prijsjes ook absoluut waard. Zowel de cleansing lotion als de cleansing milk kost €10.39
Het is belangrijk de aanbiedingen goed in de gaten te houden van Holland & Barret, ik heb namelijk deze twee items voor de prijs van één gekocht. Dat scheelt nogal wat.

Waarmee reinig jij je huid?
Veel liefs, Daniëlle

1 opmerking:

  1. Ik heb daar een verzorgende voetencrème van waar ik ook super tevreden over ben. Net op zoek naar nieuwe (betere) producten om mijn huid te reinigen, dus dit ga ik ook eens uitproberen. Bedankt voor de tip! En leuke 'stap voor stap' foto's! :)

    BeantwoordenVerwijderen