zaterdag 4 november 2017

Review: Kneipp Amandelbloesem


Kneipp, ik vind het een heerlijk verzorgingsmerk. Kneipp heeft vele leuke producten, waaronder ook heerlijke douche producten. Deze snoepige roze variant review ik vandaag voor jullie!
Naast de heerlijke doucheproducten, mag ik ook graag gebruik maken van de heerlijk badproducten. Pas nam ik nog een heerlijk eucalyptus bad, omdat ik vreselijk verkouden was.


De amandelbloesem douche is geheel natuurlijk en zeepvrij. Het is een formule op een plantaardige wijze met natuurlijk heerlijke oliën. Amandelolie bevat vetzuren en essentiële oliën, deze zorgen voor een goede hydratatie voor de droge en gevoelige huid. Zo zegt de flacon ook 'zachte huid'.
Op de achterzijde worden de natuurlijke elementen nog eens beschreven. Wel zie ik ook SLS, wat natuurlijk niet het meest bevorderlijke ingrediënt is. Het zorgt wel voor een heerlijke schuimlaag. Verder heb ik er niet heel veel verstand en laat ik dat aan jou over, wat jij belangrijk vind ik een product. Als ik het zo verder bekijk, valt het volgens mij heel erg mee.


De dop van de verpakking is verder prima en stevig. Het enige nadeel vind ik het grote gat, hierdoor komt er veel product in één keer uit de flacon. Je moet hier dus wel voorzichtig mee zijn. Anders is het wel heel zonde en ben je de helft van de inhoud alweer kwijt.Het product is vrijwel transparant en heeft een dikke substantie. Persoonlijk vind ik dat wel erg fijn aanvoelen. De geur is wat zoetig, maar heeft ook absoluut iets warms. Ik vind dit een hele lekkere geur van Kneipp, ik denk zelfs mijn favoriete geur van Kneipp. Ik heb hier ook de olie van en die is ook echt heerlijk! Zoals ik eerder al zei schuimt hij ook lekker, dat komt natuurlijk door de SLS die eraan is toegevoegd. Ik heb daar geen moeite mee, maar ik weet dat er vele zullen zijn die dat wel hebben.


Ik ben fan van deze heerlijke douchegel en ik wil ook heel graag de foam hiervan proberen. Die lijkt me nog net even wat lekkerder en heerlijk zacht. Absoluut een aanrader en je shopt hem al voor €6.49 bij vele verschillende drogisterijen zowel online als in de winkel. 

Wat is jouw favoriete geur van Kneipp?
Veel liefs, Daniëlle

16 opmerkingen:

 1. Ik vind deze geur ook ontzettend lekker! Heb er een olie van en die is ook heel erg fijn. Ben benieuwd naar deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou wel van dat soort geuren, ik ben benieuwd wat deze met me zal doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende kneipp wel van de shampoo, maar had niet gezien dat ze ook douchegel hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me een lekkere geur, ik heb zelf de Rozen variant hier al van gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit merk ken ik! En dit vind ik ook een van hun fijnere varianten. Ik gebruik deze nog wel eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Knie heeft lekkere en fijne producten. Deze lijn kende ik nog niet Lijkt me in ieder geval heerlijk :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kende dit product al en heb er weinig op aan te merken;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. kende diit product nog niet, klinkt wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit is ook mijn favoriete product van Kneipp. Ik koop hem alleen niet vaak, want vind het best een duur merk terwijl andere, goedkopere merken ook fijne geuren hebben. Alleen als het in de aanbieding is, trakteer ik mezelf wel eens op deze.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Amandelbloesem koop ik ook vaak vanwege de belofte dat het goed is voor een droge huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Amandelbloesem klinkt heerlijk apart. Leuk dat je zo'n fan bent en hem aanraadt!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik gebruikte voordat ik dierproefvrije producten ging gebruiken heel erg vaak Kneipp, vind de producten erg fijn van dat merk

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb niet echt een favoriete geur bij Kneipp, wel ben ik fan van hun massageolie, die is echt zalig!

  Ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mijn favoriete geur is Mint-Eucalyptus. Helemaal lekker in de winter. Je neus gaat er meteen van openstaan

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mijn moeder is echt helemaal gek van dit merk! Ik vind het ook wel heerlijk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen