zaterdag 16 december 2017

Review: Essence All About Matt Fxing Powder


Essence is toch wel één van mijn favoriete budgetmerken en mag de producten dan ook graag en met veel liefde gebruiken. De producten zijn van goede kwaliteit en hebben een lage prijs. Zal deze Fixing Powder ook zo goed zijn?De verpakking van de poeder is vrij simpel en heeft totaal geen gekkigheid. Aan de ene kant vind ik het een beetje saai, maar aan de andere kant vind ik het ook wel weer heel mooi. 
Het past verder goed bij het merk, het is simpel puur ook omdat het niet heel duur is. En de roze tint komt er goed in terug, wat een herkenbare kleur is voor Essence.
Je shopt de poeder bij verschillende drogisterijen voor €2.99

De achterzijde verteld al dat de poeder geschikt is voor alle huidskleuren. Je kunt de poeder gebruiken om je make-up te fixeren zodat het langer blijft zitten. Daarnaast is het natuurlijk om je gezicht te matteren als je een wat vettere huid hebt of en te glanzende foundation.De poeder is echt wit wit en is dus niet zoals een poeder die past bij je eigen huidskleur. Wat ze wel zeggen dat een nadeel is van dit soort poeder, is dat ze bij het maken met foto's met flits je huid een beetje een spook effect geeft. Dus als je een avondje uit gaat waar vele foto's worden gemaakt, dan zou deze poeder je bleek kunnen maken. Op mijn arm zie je de poeder hij is echt wit, maar dan heb ik ook echt een dikke laag op mijn arm gedaan. Op de tweede foto zie je dat het de poeder vervaagt het met mijn hand en zie je een mat effect. De poeder voelt fijn aan en wordt snel los. Het brengt fijn aan en geeft met een klein beetje op je kwast al een heel mooi effect.Ik gebruik een vrij matte foundation waardoor je niet heel goed een groot verschil ziet. Maar je ziet wel dat er verschil in zit. Het maakt het geheel altijd ook net even wat mooier af, vind ik zelf. Ik vind het effect goed en ben zeer tevreden over de poeder. Ik zal deze ook zeker nogmaals aanschaffen!

Gebruik jij een poeder om je gezicht te fixeren?
Veel liefs, Daniëlle

6 opmerkingen:

 1. Ik heb deze poeder al heel vaak opnieuw gekocht, vind hem erg fijn! Wel is de verpakking en de poeder zelf nogal breekbaar, waardoor ik hem bijna nooit helemaal op maak voor hij breekt.. Jammer, maar gelukkig is hij niet duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Favorietje hier! Momenteel gebruik ik er 1 van gosh die al heel lang in de kast lag. Maar daarna weer over op deze.
  Volgens mij wordt dat spookeffect veroorzaakt door spf in make-up.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze poeder in het verleden heel vaak gekocht, een super fijn product!
  Eigenlijk weet ik niet meer waarom ik het nu niet meer gebruik... haha.

  Leuk artikel!

  Liefs
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoor goede dingen over dit product. Ik ben benieuwd

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dit soort poeders altijd heel erg fijn! Ik heb ze graag als backup in huis hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een duidelijk verschil. Ik wist niet dat daar ook speciale poeder voor was

  BeantwoordenVerwijderen