dinsdag 10 april 2018

Essence Matt Matt Matt lipgloss 2x


Matte lipproducten zijn enorm populair. Het  kan voor sommige niet matte genoeg. Persoonlijk houd ik wel van verschillende lipproducten. De ene keer glans, de andere keer weer matte. Maar vandaag gaan we voor twee matte kleurtjes van Essence. We gooien ze eens even in de test!


Ik test vandaag twee toffe kleurtjes. Eén tint is een beetje oudroze, genaamd 03 Girl of Today. Daarnaast een donkere tint, een beetje berry-achtig, genaamd 11 Drama Club.


De flacon van de lipglosses vind ik erg handzaam, de dop houd lekker vast in de hand door de verandering van grootte. Daarnaast vind ik het echt passen bij de Essence producten die er al zijn. Het is een leuke simpele stijl, maar heeft totaal geen goedkope uitstraling.

De substantie van het product is enorm zacht, het is net fluweel op je lippen. Het aanbrengen van de donkere tint gaat wel met wat meer moeite dan de oudroze tint. Maar dat is gebruikelijk met donkere tinten. Daarnaast vind ik het eindresultaat van beide erg mooi. We gaan ze eens per stuk bekijken.

03 Girl of Today

De oudroze tint is heel mooi en subtiel. Ik vind het een dagelijkse tint die overal goed bij kan passen. Wel vind ik bij beide lipglosses dat je velletjes gaat zien. Maar ook dat is weer een gebruikelijk ding bij matte lipproducten. Die laten alles zien wat je niet wilt zien.
Verder ben ik erg tevreden over de tint. Het product beloofd longlasting te zijn. Als je niets eet, denk ik ook dat ze enorm longlasting zullen zijn. Helaas moet er wel gegeten worden, vooral met vet eten is het zo verdwenen. Met een glaasje drinken blijft er nog best wat op zitten. De oudroze tint vervaagd heel mooi en egaal, waardoor het niet direct opvalt. Je kunt hem daarom goed bijwerken.
11 Drama Club

Wat ik eerder ook al schreef, vergt deze tint net wat meer aandacht dan de andere. Het aanbrengen moet even secuur en dan mag het resultaat er zeker zijn. Bij het vervagen trekt deze wel wat meer naar buiten toe, maar dat komt ook doordat deze tint wat opvallender is waardoor je dat sneller ziet. Ik vind het een mooie warme tint, die misschien wel wat meer herfstachtig is. Maar we zullen nog vele herfstachtige dagen tegen komen tijdens de lente en zomer, dus dan kan deze prima. Ik vind het een tof kleurtje en moet hem zeker vaker gaan dragen.Al met al ben ik zeer tevreden over beide lipproducten en voor een prijs van €2.39 kan je er eigenlijk ook niet veel slechts over zeggen. Ze doen het goed, ze blijven niet de hele dag zitten maar dat vind ik ook wel een hele hoge verwachting. Een zeer tevreden klant :) 

Liefs, Daniëlle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten