vrijdag 21 september 2018

Review: Kruidvat Micellair Water


Een goede en fijne reiniging voor je huid is nooit verkeerd. Ik heb een hele poos met veel liefde de Garnier Micellair water gebruikt, maar ik was toch ook wel erg nieuwsgierig naar die van Kruidvat. Zal deze ook zo fijn zijn?Deze Kruidvat Micellair Water is voor de droge en gevoelige huid. Als het gaat om het reinigen van mijn huid merk ik dat mijn huid daar erg gevoelig voor is. Het wordt snel droog of voelt enorm trekkerig aan.

De micellair water is geschikt voor waterproof als longlasting make-up. Dat is wel ontzettend handig, hierdoor kun je de longlasting lipproducten ook gewoon met één soort water eraf halen.

De flacon is vrij basic, handig in gebruikt en bevat niet teveel poespas. Wat ik ook absoluut overbodig vind aan de flacon voor een reinigingsproduct. De tweedeling in het water zie je goed en dat geeft een leuk effect.Op de achterzijde wordt de werking van het product nogmaals toegelicht en daarnaast wordt aangegeven dat je het product goed moet schudden voor gebruik voor het juiste effect. Dat lijkt me ook vrij logisch, zodat je de twee componenten goed bij elkaar kunt krijgen en zowel het water als de olie goed kunt gebruiken voor het reinigen van je huid. Het onderdeel olie zorgt ervoor dat je de longlasting producten goed van je huid af kunt krijgen.Hier zie je de tweedeling en de mengeling goed. Het product scheidt zich wel vrij snel weer van elkaar merk ik. Maar dat is niet te merken als je het aanbrengt op je huid. Je voelt het zachte olielaagje over je huid heen gaan, wat ik enorm verzorgend vind aanvoelen.
Als je je huid met het product reinigt voelt het enorm schoon, omdat het alles snel van je huid verwijdert. Daarnaast heeft het een subtiele geur die heel zacht is en het verzorgende effect vind ik erg fijn. Hierdoor is mijn huid na het reinigen niet trekkerig wat het normaal wel altijd is.

Als ik mezelf full face heb opgemaakt dan kan ik mijn huid reinigen met zo'n 5 wattenschijfjes. Waarvan op de vijfde eigenlijk vrijwel geen make-up resten meer zitten. Maar ik vind het altijd wel prettig om toch nog even één keer goed alles na te gaan met een fris wattenschijfje.

Al met al ben ik zeer tevreden over het product en vind ik dit een enorme aanrader. Voor een budget reinigingsproduct is deze erg fijn en reinigt de huid ontzettend goed! Je shopt de Micellair Water uiteraard bij een Kruidvat winkel of op Kruidvat.nl voor maar €2.99 !

Liefs, Daniëlle12 opmerkingen:

  1. Ik heb hier naast makeup remover en een dagcreme helemaal niks staan, helaas ook nog geen goedkope oplossing gevonden voor reinigingsproducten, heerlijk eiland dit haha. Als ik weer thuis ben ga ik weer aan de slag, deze klinkt goed, ga hem onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb deze zelf nog nooit geprobeerd. Wel fijn dat het ook waterproof/longlasting producten er snel afhaalt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb hier veel over gehoord! Het lijkt me een fijn product om een keer te testen :)
    Vooral ideaal omdat het ook voor waterproof/longlasting is! Zeker het proberen waard denk ik zo.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. het is inderdaad een koopje. en fijn dat je alles er mee af krijgt

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goede review van dit reinigingswater! En een koopje!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Klinkt heel fijn! En dat is heel fijn voor die prijs.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Kruidvat is echt goed bezig. Dit micellair water kende ik nog niet, maar de vegan variant ervan, daar ben ik een hele groot fan van!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. die van mij is bijna op, dus ik ga deze variant zeker even onthouden! Dank je wel

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Tot nu toe ben ik zelf niet zo fan van micellair water omdat ik niet al mijn makeup er mee af krijg. Als het met deze wel lukt dan zou dat wel top zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een fijne en duidelijke uitleg van het product. Ga je deze vaker kopen?

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Klinkt heel erg goed! Een mooie budget variant van een Micellair water. Deze zal ik eens gaan proberen

    BeantwoordenVerwijderen
  12. O ik ben ontzettend benieuwd naar de werking op mijn huid. Ik heb een hele gevoelige huid, dus ik ga hem zeker eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen