donderdag 22 november 2018

Review: Catrice Lashes to Kill

Mascara's testen vind ik echt super leuk om te doen. Wat ik nou de perfecte mascara en bij welke mascara krijg ik het resultaat wat ik graag wil zien. Daarnaast is het ook belangrijk of ze op langer termijn ook zo mooi blijven als dat ze in het begin zijn. Vandaag test ik twee mascara's van het merk Catrice.Catrice is een leuk en budgetvriendelijk merk. Ik heb al vele verschillende mascara van Catrice getest, vele zijn ook al weer uit de schappen verdwenen en anderen zijn weer verbeterd en vernieuwd.

De verpakking van de mascara's vind ik heel tof, de dop is in een handzaam model gevormd. Ik vind het erg fijn vasthouden als ik de mascara aanbreng. De stijl van de mascara's vind ik heel tof, mooie kleurencombinatie wat een stoer effect geeft.Als eerst mijn mening over de Catrice Lashes to Kill Ultra Crul en Volume. De mascara heeft een gebogen borstel wat zorgt voor de extra krul in je wimpers. Dat is natuurlijk ook de bedoeling als je de naam mag geloven. Uitereraard heb ik getest of hij dat ook werkelijk doet en dat doet hij zeker. Door het gebogen borsteltje kun je goed vanaf de aanzet van de haartjes je wimpers een mooie krul en volume geven. Met een recht borsteltjes gaat dit toch wat lastiger, om dat je wimpers niet recht op een lijn zitten.Ik vind het resultaat erg mooi van deze mascara. Ik heb hier één laagje aangebracht, zelf houd ik wel van om meerdere laagjes aan te brengen van mascara. Wat ook zeker goed wil. Maar hierdoor heb je een goed beeld van één laagje.
Wel moet ik zeggen dat wanneer je de mascara een maandje gebruikt het effect anders wordt. Ik vind de mascara wat klonterig worden, waardoor het lastiger wordt om meerdere laagjes aan te brengen. Dit omdat je dan prachtige spinnenpoten krijgt. Daar moet je van houden..De andere variant is een wat meer basic mascara. Een recht borsteltjes en met als werking volume. Wat volgens mij bij de meeste mascara's standaard is. Daarnaast zou deze wat intenser zwart moeten zijn dan de andere variant.
Als eerste mijn mening over het borsteltjes, deze is verder prima. Het borsteltjes is niet heel speciaal, maar werkt wel heel fijn. Het borsteltje heeft kunststof haartjes wat ik persoonlijk altijd heel fijn vind werken voor mijn wimpers. De intens zwarte kleur is wat moeilijker te bepalen, ik vind het niet heel spectaculair. Het is zwart, wat ik ook prima vind.


Het resultaat van de mascara vind ik prima, maar niet heel denderend. Ik heb dan wel betere mascara's gehad, die veel meer volume aan mijn wimpers geven en de intensere zwarte kleur heeft.
Ik ben meer fan van de paarse variant van deze mascara, die geeft beter en sneller volume aan mijn wimpers. Al met al zijn beide mascara prima en fijn in gebruik. Maar wil je een 'Wauw' effect op je wimpers dan zou ik toch nog even verder zoeken naar een betere mascara.

Liefs, Daniëlle

3 opmerkingen:

  1. Ik had deze ook ooit, die roze variant.. vond hem toen ook niet zo denderend! En jammer dat die eerste na een tijdje gaat klonteren, bleh!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te lezen dat ik niet de enige was die dat had na zoveel tijd dat hij niet meer mooi word op de wimpers.
    Zeker in het begin was ik er echt onwijs blij mee.

    BeantwoordenVerwijderen