FashionLifestyleTips

Dierenprints in de herfst van 2019

Ben je deze herfst al naar de winkels geweest? Het eerste dat je opvalt is dat er heel veel dierenprints zijn. Van zebra tot panter alles kom je tegen in de vorm van truien, jassen en zelfs blazers. Deze trend ontstond al een beetje afgelopen zomer en lijkt in de herfst van 2019 verder door te zetten. We mogen onze panterprint weer uit de kast halen en naar ons werk dragen.

Zelfs laarzen met dierenprints

Als je op zoek gegaan bent naar enkellaarsjes, dan valt het direct op dat zelfs de laarzen meedoen. Een paar laarzen met panter of zebra print kom je in vrijwel elke schoenenwinkel tegen. Ga deze vooral niet combineren met een panterbroek, maar hou het neutraal. Je zal zien dat je schoenen zo extra opvallen onder een nette jeans.

Een jungle herfst 2019!

De natuur lijkt een grote inspiratiebron geweest te zijn bij modemerken. We zien bijvoorbeeld niet alleen de dierenprints, maar ook veel aardetinten. De combinatie met panter of zebra is natuurlijk geweldig. De panterprint is natuurlijk al een oude bekende uit de modewereld. Al in de 18e Eeuw droegen we voor het eerst panterkleding en nu in de herfst van 2019 mogen we opnieuw de jungle uit de kast halen.

Mix je favoriete dierenprints met elkaar

Wees niet bang om op te vallen door dierenprints met elkaar te combineren. We zien verschillende modehuizen de panter met de tijger of zebra combineren. Zolang de combinatie matcht kan het prima zelfs als het twee totaal verschillende dieren bij elkaar zijn. Door met laagjes te werken kan je een prima match maken.

Is de dierenprint ooit uit de mode geweest?

Iets wat wij ons afvragen is of de dierenprint eigenlijk ooit wel uit de mode geweest is. We zien de print al een paar jaar op rij terug in de kledingwinkels. Het enige verschil met de herfst van 2019 is dat je nu werkelijk alles in een dierenprint kan shoppen. Dit is natuurlijk super leuk voor de liefhebbers van dierenprints.

Related posts
AlgemeenFashion

Ontdek de belangrijkste modetrends van de herfst 2019

FashionLifestyle

Nieuwe trend: sneakerlaarzen voor de herfst en winter

AlgemeenLifestyleTips

Hoe maak je jouw huis herfst proof?

FashionLifestyle

De trendkleuren van de winter 2019

Shop bij onze fashion store:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Worth reading...
De trendkleuren van de winter 2019