FashionLifestyle

De trendkleuren van de winter 2019

De herfst is nu echt begonnen en we kunnen beginnen met het shoppen voor een nieuwe garderobe. Maar welke trendkleuren gaan we dit seizoen zien? Elk seizoen zijn er weer nieuwe trendkleuren die we vooral op de catwalk gezien hebben. Deze trendkleuren zien we nu ook terug in de winkels.

Chilipeper rood

Rood is een kleur waar je hele dag weer vrolijk van kan worden. De kleur van een chilipeper lijkt deze herfst echt niet te missen te zijn. Rood zien we nu al een paar seizoenen, maar dit najaar zien we vooral de chilipeper kleur. Je mag dit seizoen dus echt wel rood aantrekken.

Okergeel

Eigenlijk zagen we okergeel vorig seizoen ook al. Dit seizoen mogen we opnieuw okergeel uit de kast trekken. Het is ook een heerlijke kleur die past bij de herfst. Okergeel past een beetje bij de vallende bladeren of de oranje geel gekleurde bladeren. Kortom een kleur die eigenlijk niet mag ontbreken in de winter van 2019.

Tijger en panter kleurtinten

De tijger en panter print is weer helemaal terug van weggeweest. Dit betekent dat we deze kleurtinten ook in de kast mogen hangen. De oranje kleur van de tijger zien we bijvoorbeeld veel terug in de winkels. Het is een typische trendkleur voor de herfst van 2019.

Gekarameliseerde suikerbruin

Deze kleurtint zien we bij jassen en truien veel terug komen. Het is een beetje donkerbruin, maar ook weer niet te donker. Een typische herfstkleur die past bij amandelen en gekarameliseerd suiker. De kleurtint valt ook in de categorie oranje bruin.

Blue Stone

Blauw met grijs en groen erin verwerkt dan krijg je Blue Stone. Het is een echte trendsetter dit najaar. We zien de kleur ontzettend veel voorbij komen in de winkels. De blauwe kleur fleurt onze kledingkast absoluut op.

Neutrale kleurtinten

Neutrale kleurtinten doen het ook goed en passen perfect bij onze basics. Ze mogen ook weer gezien worden in het najaar van 2019.

Related posts
FashionLifestyleTips

Dierenprints in de herfst van 2019

AlgemeenFashion

Ontdek de belangrijkste modetrends van de herfst 2019

FashionLifestyle

Nieuwe trend: sneakerlaarzen voor de herfst en winter

AlgemeenLifestyleTips

Hoe maak je jouw huis herfst proof?

Shop bij onze fashion store:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Worth reading...
Dierenprints in de herfst van 2019