FashionLifestyle

Nieuwe trend: sneakerlaarzen voor de herfst en winter

sneaker laarzen

De herfst is aangebroken en dit betekent dat de laarzen weer uit de kast mogen. In Nederland zijn we dol op sneakers, maar ze zijn lang niet altijd modebewust. Of de schoenen passen niet echt bij elke outfit in je kledingkast. Het lijkt nu dat de modewereld hier lak aan heeft en probeert de sneakers ook voor vrouwen modebewust te maken. Dit doen we met de sneakerlaarzen! Een nieuwe trend die we deze winter veel gaan zien.

Grote designers kwamen vorig jaar met de eerste sneakerlaarzen

De trend van sneakerlaarzen is niet nieuw. Vorig jaar durfde een aantal grote designers zoals Alexander McQueen, Burberry en Stella McGartney het aan. Ze kwamen zelf met een model van de sneakerlaarzen. Een soort amfibie in combinatie met sneakers en laarzen voor het najaar. Eigenlijk zijn het een beetje hoog uitvallende sneakers die er iets eleganter uitzien in tegenstelling tot de meeste sneakers.

Chique en sportief tegelijk

Eigenlijk zijn de sneakerlaarzen zowel chique als sportief tegelijk. Toch is het design lang niet altijd echt op laarzen gebaseerd. Veel liefhebbers van fashion herkennen er bijvoorbeeld duidelijk chelsea boots in. Maar dan met een sportief tintje dankzij rubberen zolen die extra opvallen. Het is stiekem toch weer een modetrend die opnieuw is uitgevonden. Het is alleen de vraag of we de sneakers straks ook echt gaan dragen.


Dé modetrend van 2019

Ondanks dat nog niet iedereen overtuigd is kan de sneakerlaars weleens dé modetrend van het najaar van 2019 worden. De schoenen weten natuurlijk het beste van twee werelden te combineren. Namelijk jouw favoriete sneakers en de ideale schoen voor het najaar: laarzen. Wie weet ga je zelf ook wel overstag als je deze stoere laarzen ziet. Ben je nog niet helemaal overtuigt? Dan kan je altijd nog voor een middenweg gaan en chelsea boots dragen.

Related posts
FashionLifestyleTips

Dierenprints in de herfst van 2019

AlgemeenFashion

Ontdek de belangrijkste modetrends van de herfst 2019

AlgemeenLifestyleTips

Hoe maak je jouw huis herfst proof?

FashionLifestyle

De trendkleuren van de winter 2019

Shop bij onze fashion store:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Worth reading...
Ontdek de belangrijkste modetrends van de herfst 2019