AlgemeenFashion

Ontdek de belangrijkste modetrends van de herfst 2019

modetrends

Met de komst van de herfst 2019 is het weer tijd voor nieuwe modetrends. Elk jaar proberen we weer volgens de laatste trends te shoppen. Wie weet heb je nog wel iets van vorig jaar in je kast hangen dat je nu opnieuw gewoon kan dragen. De belangrijkste modetrends van 2019 hebben we in ieder geval voor je op een rijtje gezet.

XXL jassen en blazers

Wees vooral niet bang om een maatje te groot te kopen in de winkel. De trend van 2019 is om XXL jassen en blazers aan te schaffen. We trekken een XXL blazer aan om hier vervolgens allemaal laagjes kleding onder aan te trekken. Bekende merken spelen hierop in met hun eigen XXL jassen en blazers. O.a. het kledingmerk Balenciaga heeft kledingstukken in XXL ontworpen.

Fuchsia is weer helemaal terug!

Lichtgeel of okergeel zagen we vorig jaar al en is dit jaar weer terug in de schappen. Maar ook andere lichte kleurtinten zijn terug van weggeweest. Naast turkoois zien we fuchsia. Deze kleurtinten waren in de jaren 80 een giga trend en zien we nu ook weer opnieuw tot leven komen.

Neutrale kleding mag ook weer

Heb je nog neutraal beige in je kast hangen? Haal deze outfits gerust weer uit de kast. Naast alle schreeuwende felle kleuren willen we soms iets minder opvallen. De neutrale kleuren zoals beige of gebroken wit mag weer. Ze vallen natuurlijk vooral op in combinatie met de panter prints die op dit moment ook een enorme trend zijn.

Houndstooth patronen keren terug

Chanel en Burberry zijn helemaal gelukkig met deze trend want de Houndstooth patronen keren weer terug. We zien ze niet alleen in zwart/wit, maar ook in andere kleurcombinaties. Extra grappig is de combinatie met Houndstooth en poncho’s en capes. Kortom een trend die na heel wat jaren weer terugkeert in de kledingkast.  

Related posts
FashionLifestyleTips

Dierenprints in de herfst van 2019

FashionLifestyle

Nieuwe trend: sneakerlaarzen voor de herfst en winter

AlgemeenLifestyleTips

Hoe maak je jouw huis herfst proof?

FashionLifestyle

De trendkleuren van de winter 2019

Shop bij onze fashion store:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Worth reading...
Hoe voorkom je een miskoop in je kledingkast?