Lifestyle

Welk sterrenbeeld ben jij?

Sterrenbeelden zijn er al eeuwenlang. En allemaal hebben ze hun eigen eigenschappen. Maar welke eigenschap past bij welk sterrenbeeld? En wat zegt jouw sterrenbeeld over jezelf?

Ram

De rammen onder ons zijn vurig en weten wat ze willen. Ze kunnen het grootste feestbeest zijn, of superserieus. Ze laten weten dat ze er zijn, en dat ze weten hoe het moet. Ze kunnen goed leiding geven als het moet.

Stier

Dit sterrenbeeld staat met beide benen op de grond, en weet wat realiteit inhoudt. Daarom is de stier niet snel uit balans gebracht. Ook omringt deze zich met vele vrienden, en laat zijn extraverte kant stralen. 

Tweelingen

Zoek je naar opgewekte en avontuurlijke mensen? Dan moet je iemand met het tweeling sterrenbeeld hebben. Ze zijn superactief, maar kunnen ook wijs zijn met eventuele beslissingen. Kortom, ze hebben beide kanten erg goed erin zitten! De perfecte avonturier partner vind je hierin terug.

Kreeft

Ben je een kreeft, dan herken je jezelf vast wel als het gevoelige type. Ze zijn ook erg zorgzaam, en bedachtzaam. Hierdoor peinzen ze vaak lang over grote beslissingen en spelen ze het vaak veilig. Ze luisteren meer naar hun hart, dan naar het hoofd.

Leeuw

De leeuw staat graag in het middelpunt van belangstelling. Ondanks het grootse, krachtige karakter en het stelen van de show, zijn ze ontzettend loyaal. Ze willen altijd wel een handje helpen als je in de penarie zit.

Maagd

Dit zijn de introverte slimmeriken onder ons. Maagden zijn altijd op zoek naar nieuwe informatie, en willen altijd van alles weten. Ze zijn meestal schuw, en worden vaak niet goed begrepen. Maar ze doen altijd hun uiterste best voor degene die dichtbij hen staan.

Weegschaal

Dit zijn de zachtaardige types, die altijd vechten voor vrede en helemaal niet van ruzies of conflicten houden. Ze houden zichzelf daar liever van weg, ook al zit het leven helaas anders in elkaar. Ze beschermen waar ze kunnen, en zijn altijd erg vriendelijk voor vrijwel iedereen.

Schorpioen

Ze worden gezien als degene die altijd de diepte ingaan. Van diepe gesprekken, tot duistere gevoelens. Van buiten zijn ze prikkelbaar en hard, maar van binnen kunnen ze erg lief en zorgzaam zijn. Je moet ze dus eerst beter leren kennen, voordat je een vriend voor het leven hebt. 

Boogschutter

Wil je er een die een en al vriendschap deelt, en ook nog eens snel van alles voor je handelt? Daar heb je boogschutters voor! Buiten zijn ze een en al plezier, en van binnen hebben ze grootse ambities. Hoewel hun chaotische karakter niet te temmen is, krijgen ze het altijd wel weer voor elkaar.

Steenbok

Dit type doet zaken! Ze hebben duidelijke doelen, en doen er alles aan om deze te volbrengen. Ze zijn hardwerkend, serieus en nemen altijd de verantwoordelijkheid op zich. Ze geven altijd de volle 100 procent, en zijn dus altijd wel te vertrouwen als het neerkomt op uitvoering!

Waterman

Wil je alles loslaten en gewoon leven? Want vrijheid is iets dat typisch is voor de waterman! Ze houden koppig vol, en leven naar hun regels. Net zoals roofdieren in de natuur, hebben ze een sterke intuïtie. Ze vertrouwen dat volkomen, en dat pakt meestal wel goed uit. Verder hebben ze empathie hoog staan en ze zetten hun naasten altijd op de eerste plek. 

Vissen

De romans, die met hun hoofd in de wolken zitten. Als er iets niet naar zin is, laten de vissen het weten. Met hun gevoel nemen ze besluiten ook al ontstaan hierdoor wel discussies. Dan staan ze in het midden: ze hebben een mening, maar geven de ander ook wel snel gelijk.

Sta jij hier tussen? En klopt de beschrijving een beetje? Deel dit met je vrienden voor leuke reacties! 

Related posts
Lifestyle

Wat zijn geluksvoorwerpen en waarom brengen ze geluk?

Lifestyle

Ooit gehoord van Comic Con?

FashionLifestyle

Hoe vind je de juiste mascara?

AlgemeenFashionLifestyle

4 magische kerstcadeautips voor een echte fashionista

Shop bij onze fashion store: