AlgemeenLifestyleTips

Hoe maak je jouw huis herfst proof?

De herfst is echt begonnen en hier zitten echt niet alleen nadelen aan. Eén van de voordelen is dat je het lekker knus en warm in huis kan maken. De kaarsjes mogen weer aan en we kunnen met een kop thee op de bank ploffen. Maar hoe maak je het in huis echt gezellig of herfst proof? Wij hebben een paar leuke tips verzameld.

Haal kussens en dekentjes in huis

De leukste manier om je huis en bank lekker warm en knus te maken is met kussens en dekentjes. Je mag gerust weer nieuwe kussens en dekentjes in huis halen. Deze leg je op de bank neer en het nodigt direct uit om er lekker op plaats te nemen. Zo is het heerlijk om lekker op de bank te kruipen en netflix aan te zetten.

Kaarsen in huis

Vernieuw je huis met een paar mooie kaarsen of een nieuw plateau met kaarsen. Je zal direct zien dat je woning een compleet nieuwe uitstraling krijgt en lekker veel warmte afgeeft in de avond. Het is heerlijk om er zo lekker knus bij te zitten. Elk seizoen is het leuk om iets nieuws in huis neer te zetten en hier horen kaarsen bij.

Natuurlijke materialen in je interieur aanbrengen

Natuurlijke materialen passen bij de herfst. Dit kan een stukje schapenvacht zijn, maar ook een mooie schaal met pompoenen erop. Dit laatste past natuurlijk typisch bij de herfst. Het geeft je interieur net dat beetje wat nog ontbrak. Je haalt zo heerlijk de herfst in huis.

Groene planten in huis

Het nadeel van de herfst is dat de bomen langzaam kaal beginnen te worden en de dagen korter. Haal daarom vooral groen in huis met groene platen. Plaats een grote groene plant in huis en geniet van wat meer groen in huis zonder ervoor naar het buitenland te verhuizen. Je mist zo niet meer de frisse groene tinten buiten.

Related posts
FashionLifestyleTips

Dierenprints in de herfst van 2019

AlgemeenFashion

Ontdek de belangrijkste modetrends van de herfst 2019

FashionLifestyle

Nieuwe trend: sneakerlaarzen voor de herfst en winter

FashionLifestyle

De trendkleuren van de winter 2019

Shop bij onze fashion store:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Worth reading...
De trendkleuren van de winter 2019