Fashion

Hoe voorkom je een miskoop in je kledingkast?

Kledingkast georganiseerd

Natuurlijk overkomt het ons allemaal weleens. In de winkel of online zien we een te gekke outfit. Kosten wat het kost moeten we de outfit aanschaffen. Eenmaal thuis blijft de kleding in de kast hangen. Het blijkt een enorme miskoop te zijn en helemaal niet bij je te passen. Maar hoe kan je zo’n miskoop voorkomen? Hoe kan je ervoor zorgen dat je iets aanschaft waar je echt van kan genieten? Wij geven je een paar handige fashion tips.

Past het wel echt goed?


Laat je niet verleiden door dat leuke kleurtje, stofje of setje? Pas de kleding of schoenen goed. Twijfel je iets over de maat of klemmen de schoenen iets? Ga er niet vanuit dat ze ooit nog uitlopen, maar koop ze gewoon niet. De meeste miskopen in onze kast blijven er liggen omdat ze uiteindelijk toch niet je maat bleken te zijn. Dit is misschien wel de belangrijkste tip die we je meegeven als je gaat shoppen.

Ga niet shoppen als je slecht voelt

Oké hier hebben we ons allemaal weleens schuldig aan gemaakt. We voelen ons niet helemaal lekker in ons vel of ons vriendje heeft wat vervelends gedaan. Uiteindelijk kom je thuis met vijf tassen vol met kleding waar je nooit iets van gaat dragen. Ga nooit shoppen als je niet lekker in je vel voelt. De kans is groot dat je nu een aantal miskopen gaat doen.

Geef niets om de mening van anderen

Jouw vriendinnen vinden echt dat je dit jurkje moet kopen. Hij staat je zo geweldig. Zelf vindt je het jurkje helemaal niets. Het is totaal je stijl niet. Maar als je vriendinnen zeggen dat het leuk staat ga je uiteindelijk toch overstag. Het resultaat? Je hebt een jurkje gekocht dat je uiteindelijk nooit aantrekt. Natuurlijk mag je luisteren naar je vriendinnen. Maar zorg er wel voor dat je iets aanschaft dat ook echt jouw smaak en stijl is en niet van je vriendinnen.

Related posts
FashionLifestyleTips

Dierenprints in de herfst van 2019

AlgemeenFashion

Ontdek de belangrijkste modetrends van de herfst 2019

FashionLifestyle

Nieuwe trend: sneakerlaarzen voor de herfst en winter

FashionLifestyle

De trendkleuren van de winter 2019

Shop bij onze fashion store:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Worth reading...
Hoe voorkom je een miskoop in je kledingkast?