AlgemeenFashionLifestyle

4 magische kerstcadeautips voor een echte fashionista

De kerstdagen staan weer bijna voor de deur. Behoor jij tot de groep die al de nachten aftelt tot de feestdagen officieel zijn begonnen? Dan ben je vast ook al druk bezig met het treffen van de nodige voorbereidingen. En dan met name met de zoektocht naar het perfecte kerstcadeau voor onder de kerstboom. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de rest van je familie en vrienden.

Iets leuks vinden voor de echte fashionista binnen de groep? Dat kan best een uitdaging zijn. Want wat koop je voor iemand die zo’n eigen stijl heeft en inmiddels al kamers kan vullen met enkel kleding, schoenen, sieraden en make-up? Geen paniek! Met de volgende vier magische kerstcadeautips helpen we je graag op weg.

1.   Nieuwe tas

Tassen kan je nooit genoeg hebben. Zeker niet als je er graag fashionable bijloopt. Daarom is dit een perfect idee voor iemand die dol is op het stylen van outfits. Bij elke outfits past immers ook een andere tas. Let de komende weken goed op het soort tassen dat ze nu al gebruikt. Welke stijl is dit? Hoe groot zijn ze? Bedenk vervolgens welk formaat ze nog mist en probeer deze in een soortgelijke stijl te vinden. Dan weet je zeker dat je de plank nooit misslaat.

2.   Sieraden

Sieraden kunnen nooit een verkeerde keuze zijn. Als je dus echt niets weet, zijn sieraden precies wat je nodig hebt. Let wel goed op de sieraden die ze nu al draagt. Veel vrouwen hebben bepaalde sieraden die een speciale betekenis voor ze hebben. Deze herken je al snel. Ze worden namelijk nauwelijks afgedaan of omgewisseld. Goed om in elk geval niet voor een soortgelijk sieraad te kiezen, want de kans is groot dat deze dan niet gedragen wordt. Kies liever voor sieraden die zij regelmatig omwisselt of die ze misschien nog helemaal niet draagt.

Ook leuk om de sieraden nog wat verder te personaliseren. Is ze bijvoorbeeld pas moeder geworden? Denk dan aan een bedelarmbandje en geef daarbij een bedeltje met de initialen van haar kind(eren) cadeau. Zulke cadeaus vallen altijd goed in de smaak.

3.   Smartphonehoesje

Een smartphone is tegenwoordig niet alleen heel praktisch, maar kan ook een waar fashion statement zijn. Hierbij kijken we nauwelijks meer naar de telefoon die wordt gebruikt, maar grotendeels naar het hoesje. Met een smartphonehoesje kan je zoveel zeggen. Bovendien kan je deze ook nog eens geheel op je outfit of gevoel afstemmen. Smartphonehoesjes heb je dus nooit genoeg. Dit is dan ook een heel leuk kerstcadeau. Kies voor hoesjes in verschillende kleuren of ontwerp deze zelf met inspirerende of grappige quotes of misschien wel dierbare foto’s.

4.   Warme pantoffels

Nu de meeste huizen de komende winter een stuk kouder zullen zijn, wordt het ook tijd voor comfy kleding in huis. Een warm huispak en goede pantoffels mogen dan ook niet ontbreken. Misschien niet items die zij in huis heeft. Daarom leuk (en ook nog eens heel praktisch) om cadeau te doen.

Related posts
FashionLifestyle

Hoe vind je de juiste mascara?

Lifestyle

Hulp bij de keus van het juiste keyboard

AlgemeenLifestyle

Roulette in het casino of online roulette?

AlgemeenFashionLifestyleTips

Welke glazen kies je voor je zonnebril?

Shop bij onze fashion store: