FashionLifestyle

Wat zijn unieke sieraden om te dragen?

Sieraden complimenteren je look. Of je ze nu alleen op bepaalde gelegenheden of juist dagelijks draagt: het dragen van sieraden is zeker aan te raden. Wellicht ben je op zoek naar unieke sieraden om te dragen, die direct in het oog springen. Dit zijn de fraaiste voorbeelden!

Zegelring

Het is misschien wel de meest iconische ring: de zegelring. Dit is een ring die aan de rugzijde is voorzien van een gravure. Denk aan een afbeelding of tekst in een edelmetaal of steen. Al eeuwenlang wordt de zegelring gedragen – niet gek dus, dat het zo’n bepalend ontwerp is. Je kunt bijvoorbeeld je familiewapen in de ring laten zetten, om de ring te personaliseren. Of denk aan initialen. Ga voor een zegelring van een hoogwaardige kwaliteit, zodat de ring lang meegaat. Zo kun je ‘m ook doorgeven aan de generaties die volgen binnen je familie: een bijzonder vooruitzicht.

Slavenarmband

Heb je al eens gehoord van een slavenarmband? Hoewel de titel wat heftig klinkt, gaat het in werkelijkheid om een prachtig sieraad. Zo is een gouden slavenarmband tijdloos en elegant. Wat er zo ideaal is aan deze armband: je kunt ‘m zowel dagelijks dragen als bij bijzondere aangelegenheden. Het sierlijke ontwerp maakt namelijk dat dit sieraad altijd passend is. Ga voor een klassieke gouden slavenarmband, meestal wat geel van kleur en met een gladde afwerking. Al is het tegenwoordig ook een idee om een slavenarmband met edelstenen of diamanten te dragen. Het is maar net wat het best bij jouw smaak past.

Ketting met opvallende hanger

Kettingen zijn er uiteraard in allerlei soorten en maten te vinden. Voor alledaagse momenten kies je wellicht het liefst voor een eenvoudige ketting, met een simpele, kleine hanger. Zo’n ketting kan altijd worden gedragen. Wil je echter wat meer uitpakken? Ga dan op zoek naar een opvallende hanger. Zo’n hanger is vaak wat groter qua formaat, en kent bijvoorbeeld een unieke samenstelling van kleuren, steentjes of andere details. Je kunt je persoonlijkheid erin terug laten komen, door een hanger te kiezen in je lievelingskleur of in een vorm die bij je past.

Grote oorbellen

Draag je graag sieraden in je oor? Van subtiele knopjes tot grote oorbellen: ook hier is er weer veel variatie mogelijk. Met grote oorbellen trek je gegarandeerd de aandacht! Denk aan wokkeloorbellen, creolen of lange hangers met steentjes. Ga op zoek naar een design dat jou goed staat.

Broche

Een broche draag je niet om je vinger, arm of hals, maar draag je op je kleding. Dat zorgt voor een verrassend detail bij je outfit! Hoewel de broche een wat ouderwets imago kent, is het nog altijd een enorm geliefd accessoire. Een broche zorgt voor een uitstraling van luxe en klasse – perfect bijvoorbeeld om tijdens een bijzonder feest of een speciale viering te dragen.

Related posts
FashionLifestyle

Hoe vind je de juiste mascara?

AlgemeenFashionLifestyle

4 magische kerstcadeautips voor een echte fashionista

Lifestyle

Hulp bij de keus van het juiste keyboard

AlgemeenLifestyle

Roulette in het casino of online roulette?

Shop bij onze fashion store: