Fashion

Deze schoenen passen bij elke gelegenheid

Schoenen kopen: altijd leuk maar ook lastig. Want je moet natuurlijk rekening houden met wanneer je de schoenen aan wilt doen, of de schoenen bij je kleren passen en of ze natuurlijk wel in jouw maat zijn. Deze schoenen zijn tijdloos en passen bij elke gelegenheid en elke stijl.

Nike Air Force 1

Het kan haast niet dat je deze schoenen nog niet in je schoenenkast hebt staan, want deze schoenen zijn razend populair. De meest voorkomende Nike Air Force 1 is de witte variant maar deze schoenen zijn bijna in elke kleur te verkrijgen.

Vans SK8

Vans werd veel gedragen door skaters, maar tegenwoordig zie je bijna iedereen in deze schoenen lopen. Deze schoen is er in twee varianten, de lage variant en de hoge variant. Beide varianten zijn geschikt voor alle gelegenheden en leuk te combineren met vrolijke sokken.

Converse All Star

Deze schoenen zijn weer terug van weggeweest en helemaal hip. Deze schoenen zijn echt in alle kleuren te verkrijgen en passen goed onder een spijkerbroek. Let wel op bij het kopen van deze schoenen dat ze iets groter uitvallen dan andere merken!

Adidas Stan Smith

The three stripes strikes again, nu met de Adidas Stan Smiths. Deze witte schoenen met een groene achterkant zijn ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. In samenwerking met Stan Smith is deze schoen in eerste instantie uitgebracht als een tennisschoen maar tegenwoordig draagt iedereen ze als sneakers.

Reebok club C

Ook deze schoen was vroeger een tennisschoen, maar tegenwoordig dragen we ze als sneakers. Deze schoenen zie je nog niet zo vaak maar is wel een schoen die bij elke gelegenheid past. De buitenkant is wit met de binnenrand in een kleur zoals groen, zwart of blauw.

Dr. Martens

Laarzen mogen absoluut niet ontbreken in deze lijst en dan denk je wel meteen aan de laarzen van Dr. Martens. Een paar Dr. Martens is wel prijzig maar dan heb je wel goeie kwaliteit laarzen die je hele leven meegaan. Dr. Martens moet je wel altijd inlopen, dus houd daar rekening mee!

Adidas Superstar

En dan sluiten we deze lijst af met een echte klassieker: de Adidas Superstar. Deze klassieker was eerst een basketbalschoen maar is helemaal geïntegreerd in de sneakerwereld. Het meest verkochte exemplaar is de witte schoen met zwarte strepen maar tegenwoordig zijn de strepen in allerlei kleuren.

Related posts
FashionLifestyle

Hoe vind je de juiste mascara?

AlgemeenFashionLifestyle

4 magische kerstcadeautips voor een echte fashionista

AlgemeenFashionLifestyleTips

Welke glazen kies je voor je zonnebril?

FashionLifestyle

Wat zijn unieke sieraden om te dragen?

Shop bij onze fashion store: